HomeOutlet - Sinu mööbli ja kodusisustuse Outlet! - Home Outlet Estonia

HomeOutlet - Sinu mööbli ja kodusisustuse Outlet!

Tere tulemast HomeOutlet'i virtuaalsesse kodukaupade maailma – Sinu uude kvaliteetse ja mitmekülgse sisustusmaailma!

Meie veebipood pakub mitte ainult mööblit, vaid ka eksklusiivseid sisustuselemente, mis muudavad teie kodu tõeliselt unikaalseks. Astuge sisse meie unikaalsesse virtuaalmaailma, kus avaneb uks erakordselt soodsatele pakkumistele parimatelt Euroopa mööbli- ja kodusisustuse brändidelt. Valikust leiate hoolikalt valitud tooteid, mis on saadaval piiratud kogustes või isegi ainulaadsetena, tagades, et iga ostuelamus oleks teie jaoks unikaalne.Kaup on alati kättesaadav nii veebis kui ka füüsiliselt, võimaldades teil avastada Euroopa tipptootjate luksusmööblit ja sisustustooteid taskukohaste hindadega.

Hindame teie usaldust ning anname iga toote kohta põhjalikku teavet, tagades informatsiooni kauba seisukorrast ja omadustest. Kõik meie tooted on kaetud 14-päevase tagastusõigusega alates ostukuupäevast, ning lisaks pakume rahulolu tagavat 2-kuulist garantiid.

HomeOutlet'i poes ostmine on suurepärane võimalus saavutada säästu ilma kvaliteedi ohverdamata. Tutvuge meie kataloogiga ning tehke koos meiega nutikaid oste.

Home Outlet on Eesti uus kaubamärk, mis pakub võimalust soetada Euroopa tipptootjate kodukaupu erakordselt soodsate OUTLET-hindadega. Meie tootevalik täieneb pidevalt, tagades, et leiate alati midagi uut ja põnevat. Kõik müügile pandud kaubad on olemas meie laos,mis võimaldab meil pakkuda kiireid ja taskukohaseid lahendusi. 

Home Outlet'i missioon on anda Eesti elanikele alternatiivne võimalus soetada kvaliteetseid kodutarbeid taskukohaste hindadega.

Tarne:

  • Tallinna ja Harjumaa ukseni kohaletoimetamine vaid 25 eurot.
  • Kauba saate mugavalt kätte meie laost.
  • Valikuline kohaletoimetamine kulleri või pakiautomaadiga.

Makseviisid: Me aktsepteerime kõiki makseviise:

  • Ülekanne.
  • Sularaha.
  • Krüptoraha.

Offline - füüsilised esindused:

  • @Viimsi esindus - ladu/ saal - Randvere tee 105, Tammneeme, Viimsi;
  • @Rae esindus - ladu/salong - Taevavärava 6b, Lehmja küla, Rae vald.

Tere tulemast avastuste ja sooduspakkumiste maailma!

 

Tagasi blogisse